Πληροφορίες για Ιστοσελίδες Επαγγελματιών και Συλλόγων

Η ιστοσελίδα είναι πλέον το βασικό εργαλείο επικοινωνίας, διαφήμισης και πωλήσεων στο Internet, είναι η ηλεκτρονική βιτρίνα σας.

Σήμερα ένας επαγγελματίας πρέπει να εκμεταλλεύεται αυτές τις νέες δυνατότητες που του δίνονται για να εξυπηρετεί τους πελάτες του με έναν τρόπο άμεσο, δυναμικό και ολοκληρωμένο και να προβάλει ταυτόχρονα την δουλειά του.

Ο αριθμός των χρηστών του διαδικτύου συνεχώς πολλαπλασιάζεται και μαζί του αυξάνονται και οι απαιτήσεις πληροφόρησης σχετικά με τον κάθε επαγγελματία. Οι περισστηςότεροι χρήστες κάνουν έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο προτού επιλέξουν τον επαγγελματία που θα τους παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του.

Ελάτε να κάνουμε μια συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε εσείς που εργάζεστε στον τομέα:

  • της Εκπαίδευσης
  • των Πωλήσεων
  • της Υγείας

… και οποιονδήποτε άλλο τομέα, να οργανωθείτε καλύτερα, να προβάλλετε στους πελάτες σας την επιχείρηση σας για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ολοκληρωμένη παρουσία σας στο Internet περιλαμβάνει, εφόσον το επιλέξετε, την διασύνδεση του Ιστότοπου σας με τα Social Media όπως Facebook, Twitter, Instagram κ.α με στόχο την προσέγγιση μεσοπρόθεσμα μεγάλου αριθμού επισκεπτών – εν δυνάμει πελατών.

Πέρα απο τις παραπάνω δραστηριότητες και σε συνδυασμό με την Ανάληψη της Διαχείρισης, ή/και την Προώθηση-Βελτιστοποίηση, εφόσον το επιθυμείτε, μπορούν να οργανωθούν υπηρεσίες όπως:

  • Webinars (διάλεξη ή παρουσίαση που διενεργείται online)
  • Δημιουργία και διαχείριση Newsletter
  • Συγκέντρωση στοιχείων με την χρήση ερωτηματολογίων

καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία διατίθεται στο Διαδίκτυο.

Τέλος, παρέχουμε την δυνατότητα να συνδεθεί ο Ιστότοπος σας με την κορυφαία αγορά διάδοσης εφαρμογών για κινητά, χρησιμοποιείστε Android Web Apps για να μπορούν οι πελάτες σας, τα μέλη του συλλόγου σας, οι άνθρωποι που σας εμπιστεύονται, να ενημερώνονται άμεσα για τις εξελίξεις που αφορούν την επιχείρηση ή τον σύλλογο σας.

Σας προσφέρουμε ειδική τιμή σε περίπτωση που συνδυάσετε την εξ αρχής κατασκευή του Ιστότοπου με την δημιουργία Android Web App απο εμάς.

Ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε