Πληροφορίες για Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

To ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι αγορές σε ολόκληρο τον πλανήτη με αποτέλεσμα να εμφανίζονται πολλές αγοραστικές ευκαιρίες στο Διαδίκτυο. Είτε μιλάμε για business to business (B2B) ή για business to consumer (B2C) το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει ορίσει νέους όρους συναλλαγής που όλοι πλέον ακολουθούν.

Κάποια απο τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι:

  • λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο
  • υπάρχει παγκόσμια πρόσβαση ανεξαρτήτως γεωγραφικής περιοχής και κατά συνέπεια ευκαιρία προβολής στο κοινό του διαδικτύου, που ολοένα μεγαλώνει
  • προσφέρονται εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες
  • γίνεται ευκολότερη η προώθηση των προϊόντων σας

Σκοπός της σχεδίασης είναι να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, να αυτοματοποιήσει εσωτερικές και εξωτερικές διαδικασίες, να μειώσει το κόστος και τον χρόνο εξυπηρέτησης και βεβαίως να είναι εύκολη η προσθήκη – αφαίρεση προϊόντων και προσφορών, διαχείριση παραγγελιών και πελατών.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια άριστη λύση για μια επιχείρηση με το βλέμμα στραμμένο τόσο στην τοπική όσο και την παγκόσμια αγορά, γι’ αυτό και σήμερα η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πηγή εσόδων και ενίσχυση κύρους και εμπιστοσύνης προς την εταιρία σας και όλα αυτά με ένα κόστος μηδαμινό σε σχέση με το τι προσφέρει. 

Παρακολουθούμε και συμμετέχουμε στις νέες τάσεις και εξελίξεις όπως π.χ. το Dropshipping και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις νέες εξελίξεις.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασίας δημοσίευσης του Ιστότοπου, σας υποστηρίζουμε τεχνικά στα πρώτα σας βήματα, στην διαδικασία καταχώρησης και ταξινόμησης προϊόντων ή εφόσον ζητηθεί τα αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου εμείς.

Για να μπορέσει να δημιουργηθεί e-shop και να λειτουργήσει με τρόπο παραγωγικό θα πρέπει να αγοραστεί διαθέσιμος χώρος απο εταιρία hosting που εσείς επιλέγετε.

Πέρα απο τις παραπάνω δραστηριότητες και σε συνδυασμό με την Ανάληψη της Διαχείρισης, ή/και την Προώθηση-Βελτιστοποίηση, εφόσον το επιθυμείτε, μπορούν να οργανωθούν υπηρεσίες όπως:

  • Webinars (διάλεξη ή παρουσίαση που διενεργείται online)
  • Δημιουργία και διαχείριση Newsletter
  • Συγκέντρωση στοιχείων με την χρήση ερωτηματολογίων
  • Οργάνωση καταστήματος με την μέθοδο Dropshipping

καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία διατίθεται στο Διαδίκτυο.

Τέλος, παρέχουμε την δυνατότητα να συνδεθεί ο Ιστότοπος σας με την κορυφαία αγορά διάδοσης εφαρμογών για κινητά, χρησιμοποιείστε Android Web Apps για να μπορούν οι πελάτες να ενημερώνονται άμεσα για τις εξελίξεις που αφορούν την επιχείρηση σας.

Σας προσφέρουμε ειδική τιμή σε περίπτωση που συνδυάσετε την εξ αρχής κατασκευή του Ιστότοπου με την δημιουργία Android Web App απο εμάς.

Ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε