Προώθηση -Βελτιστοποίηση

Η προώθηση και βελτιστοποίηση είναι ένα απο τα σημαντικότερα κομμάτια για την ολοκλήρωση ενός Ιστότοπου. Χρησιμοποιείται για να προσελκύσει επισκέπτες  από ένα απλό blog μέχρι μια εταιρική σελίδα ή ένα e-shop. Η ύπαρξη μίας ιστοσελίδας, όσο καλά σχεδιασμένη και φιλική προς τον χρήστη και να είναι, θα χαθεί μέσα στο άπειρο του Διαδικτύου αν οι πιθανοί της χρήστες και επισκέπτες δεν μάθουν για την ύπαρξη της. Εμείς λοιπόν εξετάζουμε προσεκτικά το περιεχόμενο του Ιστότοπου και στην συνέχεια σας προτείνουμε τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να έχετε την επιθυμητή επισκεψιμότητα.

Η στρατηγική που θα ακολουθηθεί ποικίλει ανάλογα με το προϊόν, τον στόχο και κυρίως το ποιο είναι το κοινό σας. Συνοπτικά τα βήματα που ακολουθούμε είναι:

  1. Με την χρήση του λογισμικού μέτρησης google analytics αποκτούμε ένα τεράστιο όγκο δεδομένων και μετρήσεων μέσω αναφορών με μεγάλη δυνατότητα παραμετροποίησης.
  2. Στην συνέχεια ορίζουμε στόχους παρακολούθησης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ένας επισκέπτης μέσα σε μια ιστοσελίδα για να ολοκληρώσει ένα στόχο (Conversion funnels)
  3. Τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί θα χρησιμοποιηθούν για να γίνει γίνουν συνδυαστικές κινήσεις με εργαλεία όπως το google adwords μαζί με πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης για να προσεγγίσουμε τους πραγματικά υποψήφιους πελάτες επιλέγοντας δημοφιλείς λέξεις κλειδιά που θα τους προσελκύσουν.

 

Το SEO (Search engine optimization) είναι η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή μιας ιστοσελίδας με την χρήση μηχανών αναζήτησης Ιστού. Η διαδικασία είναι εξ ορισμού δυναμική και απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και συνεχή παρακολούθηση. Δεν υπάρχουν “μαγικές” συνταγές αλλά υπάρχουν μεθοδικές και συστηματικές κινήσεις που μπορούν να οδηγήσουν τον Ιστότοπο σας στην κορυφή των αναζητήσεων.

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω για Τουριστικές Επιχειρήσεις προσφέρεται ειδική υπηρεσία εγγραφής και προώθησης σε ταξιδιωτικούς ιστότοπους (Tripadvisor, Foursquare και άλλα).

Η δυνατότητα Ανάληψη της Διαχείρισης του Ιστότοπου σας απο εμάς θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε σε εργασίες περισσότερο σχετικές με το βασικό αντικείμενο ενασχόλησης σας.

Επικοινωνήστε λοιπόν για να σχεδιάσουμε μαζί τις επόμενες κινήσεις σας για να μπορέσετε να φτάσετε με τρόπο εύκολο, άμεσο, στοχευμένο στο κοινό σας.